Rândurile următoare sunt dedicate „clienților” fideli ai rubricii „Suflet tânăr”. Pentru ei aș dori să fac un lucru simplu: să le mulțumesc! SĂ LE MULȚUMIM! Și fac acest lucru și în numele colegilor mei mai tineri. Așadar, dacă te numeri printre ei, aceste gânduri sunt pentru tine!

În primul rând, tu dai valoare articolelor noastre. Iar valoarea vine prin faptul că îți faci timp pentru a citi aceste gânduri. Din timpul tău, consideri util să cheltuiești câteva momente pentru sufletul tău, implicit și pentru noi. Apreciem!

Apoi, fiecare lună ne activează să găsim o nouă provocare. Lunar, trebuie să fim inventivi pentru tine, căruia să-ți livrăm lucruri interesante. Acest fapt ne motivează și ne determină să ne folosim unul dintre „talanții” pe care credem că i-am primit: de a scrie, de a comunica, de a transmite un mesaj care să ajute!

În al treilea rând, e vorba despre consecvență și voluntariat. Să rămâi fidel unei rubrici, pentru care nu ai mult de scris, dar care îți cere să aloci resurse de timp și gândire, este totuși ceva. Iar noi, tinerii redactori, rămânem „pe baricade” pentru că și tu ești consecvent față de această rubrică.

Tot tu ești motivul care ne determină să fim oameni buni. Când cineva scrie ceva constructiv pentru o altă persoană, își explorează capacitatea de a fi bun, de a fi uman. Îi vrea binele aproapelui său. Iar noi ne menținem activă bunătatea și datorită ție.

 S-ar mai găsi motive, dar ideea principală rămâne aceeași. Îți mulțumim din inimă pentru că ești alături de noi și ne motivezi să scriem!

Iar dacă recunoștința noastră ți-a fost pe plac, îți recomandăm să simți aceeași stare frumoasă și să mulțumești și tu cuiva care merită această apreciere. Nu te opri doar la Dumnezeu, mergi și către oameni. Sentimentul va fi mai intens și mai plăcut!

O sărbătoare frumoasă de Crăciun și un an nou binecuvântat! Să ne regăsim cu bine în noul an! La mulți ani!

Pr. Marian Blaj,

Oficiul pentru Pastorația Tineretului


Actualitatea creştină, nr. 13/2022, Anul XXXIII, p. 10.

Show Buttons
Hide Buttons