concurs 092016

Redacția revistei Actualitatea creștină vă provoacă la concurs.
În numărul din septembrie al revistei, redacția a strecurat o informație inexactă într-un text despre un sfânt. Găsiți informația inexactă și aveți șansa să câștigați un premiu.

Premiul I – un abonament pe un an la revista Actualitatea creștină
Premiul II și Premiul III – câte o carte despre un sfânt

Găsiţi informaţia inexactă. Semnalaţi-o şi daţi răspunsul corect printr-un comentariu la anunţul concursului, publicat pe pagina de facebook a revistei. Primii trei cititori care vor răspunde corect vor primi câte un premiu, conform regulamentului concursului*.

Concursul se desfășoară în perioada 02-05 septembrie 2016.

Rezultatele preliminare vor fi anunţate marţi, 6 septembrie 2016, iar rezultatele finale luni, 12 septembrie 2016.

Regulamentul concursului
* Concursul „Cunoașteți viețile sfinților?” este adresat cititorilor laici. Nu pot participa la concurs laicii colaboratori ai revistei „Actualitatea creștină” și cei care sunt angajați ai Arhiepiscopiei Romano-Catolice București.
* Participanții la concurs trebuie să posteze răspunsul corect într-un comentariu la anunţul concursului, publicat pe pagina de facebook a revistei.
* Pentru a fi valid, răspunsul trebuie să conțină: informația inexactă strecurată de redacţie; numărul paginii unde se află textul cu informaţia inexactă; răspunsul corect.
* Concursul se desfășoară în perioada 02-05 septembrie 2016.
* Ultima zi a concursului este luni, 5 septembrie 2016. Răspunsurile publicate după această dată nu mai intră în concurs.
* La concursul „Cunoașteți viețile sfinților?” se acordă trei premii: Premiul I – un abonament pe un an calendaristic la revista „Actualitatea creștină”; Premiul II și Premiul III – câte o carte despre un sfânt. Cărțile pentru premiile II și III sunt diferite. Premiile se acordă după cum urmează: Premiul I – pentru primul cititor care răspunde corect; Premiul II – pentru al doilea cititor care răspunde corect; Premiul III – pentru al treilea cititor care răspunde corect.
* Numele primilor trei participanți la concurs care au răspuns corect, conform regulamentului, vor fi anunțate pe pagina de facebook a revistei în ziua de marți, 6 septembrie (rezultatele parțiale). Câștigătorii vor fi contactați pe facebook de redacție, pentru a furniza informațiile necesare pentru intrarea în posesie a premiului. Dacă până la data de duminică, 11 septembrie 2016, unul dintre câștigători nu răspunde solicitărilor de contact din partea redacției, premiul acestuia va fi atribuit următorului cititor care a dat răspunsul corect. De exemplu, în cazul în care participantul căruia i se cuvine Premiul I nu răspunde la solicitarea de contact din partea redacției până la data de 11 septembrie inclusiv, premiul acestuia va fi atribuit participantului care a răspuns al doilea în ordine cronologică; premiul pentru al doilea participant va fi atribuit celui de al treilea etc.
* Abonamentul oferit la Premiul I se acordă pe un an calendaristic. Abonamentul poate fi personal sau pentru o altă persoană indicată de câștigător. Câştigătorul poate alege perioada abonamentului: abonament pe anul 2017 (12 numele pentru lunile ianuarie – decembrie, plus supliment de Crăciun) sau 12 numele și supliment de Crăciun, începând cu luna indicată de câștigător.
* Lista definitivă a câştigătorilor (rezultatele finale) va fi publicată luni, 12 septembrie 2016, pe pagina de facebook a revistei şi pe site-ul www.actualitatea-crestina.

 

Show Buttons
Hide Buttons