Întrucât ne aflăm în luna septembrie, timpul în care studenții caută cazare pentru noul an universitar, vă propunem câteva locații:

Cazare pentru băieți:

  • Mănăstirea „Sfânta Familie” (călugării ioaniți, lăcaș de rugăciune și un centru spiritual, Dan Suciu – 0742336312, www.manastireasfantafamilie.wordpress.com)
  • Căminul pentru studenți „Stejarul” (campus universitar care promovează viața în comun a studenților, punând accentul pe formarea și dezvoltarea personală a fiecăruia; dl. Almendra – 0720482730, stejarul.muntelealb.ro)

 Cazare pentru fete:

  • Mănăstirea „Sf. Ioana Antida” (oferă cazare pentru tinere din medii defavorizate; S Lucica Cimpoeșu – 0748924261, lucicacimpo@gmail.com).
  • Campus Universitar Timona – pregătire integrativă pentru viață (campusul oferă cazare, spații de studiu, activități de formare intelectuală, culturală și umană, pentru a facilita o educație completă, profesională și personală încă din timpul facultății, pentru o mai bună abordare a vieții profesionale, familiale și o implicare activă în societate; tel. contact: 0314180039, campus-universitar.org)

Actualitatea creştină, nr. 9/2021, Anul XXXII, p. 20.

Show Buttons
Hide Buttons