Pentru că Solemnitatea Nașterii Domnului este aproape şi pentru că dumneavoastră, cititorii revistei Actualitatea creștină, sunteţi importanţi pentru noi, vă oferim Suplimentul de Crăciun, prin care dorim să vă invităm la bucurie, aşa cum face şi Păstorul Arhidiecezei noastre, ÎPS Ioan Robu, în Pastorala adresată credincioşilor cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului: „În aceste zile preasfinte vă adresez tuturor urarea pe care Sfântul Paul o adresa creştinilor din Filipi: «Bucuraţi-vă mereu în Domnul! Iarăşi vă spun: bucuraţi-vă! Bunăvoinţa voastră să fie cunoscută tuturor oamenilor… Şi Dumnezeul păcii va fi cu voi»”. (Fil 4,4-5.9)

Alături de cuvintele Arhiepiscopului, revista propune povestea bradului și a ieslei amenajate în Piața Sf. Petru, din Vatican, un interviu despre Bucurie, ca îndemn la profunzime, pe care Claudia Stan l-a realizat cu Pr. Dr. Wilhelm Dancă, o reflecție pe marginea sărbătorii Pruncilor nevinovaţi și o explicație liturgică referitoare la faptul că anul acesta, a patra duminică din Advent este și Ajunul Crăciunului.

Paginile de spiritualitate ne încurajează Să fim stele călăuzitoare! și ne spun povestea a două figurine, pe care Monseniorul Vladimir Ghika i le-a oferit Mariei-Antoinette Pardessus-Genin și care, prin bunăvoința acesteia, au fost dăruite Muzeului Vladimir Ghika.

După ideile pentru timpul liber, revista propune o pagină de artă, în care este prezentată Adorația magilor, tablou realizat de Peter Paul Rubens. Chiar dacă ne-am străduit să dăm Suplimentului de Crăciun un aer de sărbătoare, nu am renunțat la paginile de știri: din viața Arhidiecezei, din Vatican, din viața Bisericii locale și universale.

Vă mulţumim că ne-aţi susținut și în acest an și sperăm că am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Vă dorim un Crăciun binecuvântat și un An Nou cu pace şi bucurie în suflete!

Show Buttons
Hide Buttons