În plin timp de sărbătoare marcat de Nașterea Domnului și în prag de An Nou, le oferim cititorilor revistei Actualitatea creștină, a Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucureşti, un supliment de 28 de pagini, prin care dorim şi sperăm să fim o companie plăcută în aceste ultime zile ale anului 2015.

Numărul de față se deschide cu o invitație la reflecție asupra misterului Crăciunului, lansată de ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop mitropolit de București, în Scrisoarea pastorală adresată credincioşilor cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului din acest an.

Revista aduce, apoi, în casele dumneavoastră povestea bradului și a ieslei din Cetatea Eternă, un reportaj despre participarea Sfântului Scaun la Expoziția Internațională de la Milano, din acest an, și o prezentare a inaugurării, de către Papa Francisc, la Roma, a Anului Sfânt al Milostivirii. Ştirile din viața Arhidiecezei noastre, precum și din cea a Bisericii locale și Universale, sunt completate de informații despre evenimente culturale şi religioase, de reflecții dedicate Crăciunului de odinioară şi zăpezii care încet-încet îmbracă orașele noastre în aceste zile etc.

Vă dorim lectură plăcută și, dacă vă este cu folos, nu uitaţi să recomandaţi şi altora revista noastră sau să le oferiți celor dragi un abonament cadou de sărbători.

Vă mulţumim că ne-aţi fost alături în acest an şi că ne-aţi citit, și vă dorim tuturor un Crăciun fericit și un An Nou 2016 binecuvântat!

Show Buttons
Hide Buttons