Dragi cititori, cu Suplimentul de Crăciun se încheie cel de-al XXXI-lea an de apariție al revistei Actualitatea creștină.

Suplimentul de Crăciun al revistei se deschide cu Mesajul de Crăciun al Înalt Preasfințitului Aurel Percă, în care Păstorul Arhidiecezei ne adresează următoarea urare: „Așezată la sfârșitul unui an care se încheie şi în pragul unui an care începe, Nașterea Domnului ne este un bun prilej de reînnoire sufletească şi de mari speranțe de a ieși din mult temuta pandemie de coronavirus. Să vă bucurați de multă sănătate, de un an cu bogate împliniri şi cu propășire în viața Sfintei noastre Biserici şi a Arhidiecezei noastre.” Pagina 9 ne vorbește despre „Ieslea și bradul de la Vatican” ca „semne de speranță și încredere”. Paginile 10-11 sunt dedicate tinerilor și ne prezintă „un exercițiu care merită!”, precum și un workshop desfășurat online. Pagina 12 ne îndeamnă la scrierea unei scrisori de Crăciun.

În paginile 14-18 se găsește Scrisoarea pastorală a ÎPS Aurel Percă referitoare la perioada Adventului în care „trebuie să înaintăm în speranță, dar și cu speranță, având datoria creștinească de a o arăta celor care nu o mai văd”. Pagina 19 ne propune să mergem „în căutarea sensului Crăciunului”. La pagina 20 aflăm despre magii veniți din depărtare pentru a-l adora pe Pruncul Isus. Pagina 21, dedicată persoanelor care l-au cunoscut pe Vladimir Ghika (și reciproc), ne-o prezintă, de această dată, pe Nelida Miles. Spre finalul revistei este prezentată o retrospectivă a Arhidiecezei pentru anul care se încheie, sub titlul „2020: un an de schimbare și provocare”.

Nici din acest număr al revistei nu lipsesc paginile de știri din viața Arhidiecezei, din Vatican și din viața Bisericii locale și universale. Sunt prezente, de asemenea, idei pentru timpul liber. Lectură plăcută!

Crăciun fericit cu multă sănătate și pace în inimi! La mulți ani!

sdgdfhfjdj

Show Buttons
Hide Buttons