Actualitatea creștină cere, bate, caută spre inimile și mințile tuturor, care zilnic vor să descopere drumuri deschise spre împlinire umană și creștină”. Dragi cititori, cu acest Supliment de Crăciun încheiem cel de-al XXIX-lea an al activității noastre și ne exprimăm speranța că am reușit să răspundem așteptărilor dumneavoastră.

Acest număr al revistei noastre se deschide cu Scrisoarea de Crăciun a Înaltpreasfințitului Ioan Robu, în care Păstorului Arhidiecezei evocă misterul Naşterii Fiului lui Dumnezeu, dorind să sublinieze „pe de o parte, unele aspecte ale creşterii sale în comunitatea oamenilor, începând cu Iosif şi cu Maria, iar pe de altă parte, să vedem, după exemplul lui Isus, care sunt cele necesare în educarea şi creşterea copiilor din noile generaţii”.

Revista oferă cititorilor povestea bradului și a ieslei amenajate în Piața Sf. Petru; o invitație de a ne lăsa surprinși de cel mai de preț dar de Crăciun care ne așteaptă În brațele Mariei; îndemnul Veniți să-l adorăm!, care ne propune să trăim Crăciunul împărtășindu-ne cu trupul lui Cristos și împărtășind cu cei nevoiași din truda noastră; salutul adresat tinerilor de Colectivul Centrului Diecezan pentru Pastorația Tineretului. Dialogurile cu dichis propun un interviu realizat cu Pr. Dan Suciun CSJ, preot-călugăr la Mănăstirea Sf. Familie, din București, despre Cum trăiesc eu Întruparea lui Cristos? Revista mai conține un comentariu la Psalmul responsorial din Noaptea de Crăciun, o explicație istorică referitoarea la data Crăciunului, idei pentru timpul liber și o pagină de artă, în care este prezentată Adoraţia păstorilor, tablou realizat de Gerard van Honthorst.

Nici din acest număr de sărbătoare al revistei nu lipsesc paginile de știri din viața Arhidiecezei, din Vatican și din viața Bisericii locale și universale. Lectură plăcută!

Crăciun cu pace în inimi vă dorim! La mulți ani!

Show Buttons
Hide Buttons