Numărul din luna decembrie al revistei noastre se deschide cu Editorialul în care PS Cornel Damian ne vorbește despre Neprihănita Zămislire a Sfintei Fecioare Maria, cea care „prin ascultare, a devenit cauză de mântuire pentru sine și pentru întreg neamul omenesc” și, totodată, ne îndeamnă să-i cântăm, cu antifona mariană a Adventului, care o proclamă Neprihănită: „Toată frumoasă ești, Marie, și prihană strămoșească nu este în tine!”.
Rubrica Focus prezintă vizita delegației oficiale a Academiei Române la Papa Francisc, în cadrul căreia Pontifului i-a fost adresată invitația de a fi membru de onoare al înaltului for de cultură al ţării noastre. Tot la această rubrică dedicăm spațiu sfințirii de diaconi, care va avea loc pe 8 decembrie, la Iaşi, și interviului pe care ÎPS Ioan Robu l-a acordat Agenţiei de presă a Bisericii Catolice din Italia, SIR.
La rubrica Vederi din Roma, cititorilor le este lansată o întrebare provocatoare: Să bată smartphone-ul frumuseţea?!, iar la Res-publica, Sebastian Fitzek ne prezintă O viziune creștină asupra Europei. La Suflet tânăr, aflăm vești despre Cursul de formare pentru tineri și suntem invitați să descoperim Cum îţi păstrezi credinţa pe timp de boală. Universul familiei prezintă Iubirea, ca un dans nesfârşit de neuroni și ne vorbește despre două moduri de a săvârși binele în materialul Binele bun și binele rău. Invitații Dialogurilor cu dichis – Sr. Marta Andro și Pr. dr. Daniel Iacobuț – au fost provocați de Claudia Stan să discute despre Advent, acest timp de har și de liniște, pe care tocmai l-am început.
Şi în acest număr, revista cuprinde știri, anunțuri, curiozități și recomandări pentru timpul liber.
Lectură plăcută!

Show Buttons
Hide Buttons