Numărul din decembrie se deschide cu editorialul în care PS Cornel Damian, referindu-se la aniversarea de 35 de ani de episcopat ai ÎPS Ioan Robu, vorbește despre Episcop ca „vestitor al Cuvântului și slujitor al bucuriei noastre”. Rubrica LʼOsservatore Romano oferă răspunsul la întrebarea „De ce am ales castitatea?”. Rubrica Focus pune în centrul atenției recentul Sinod pentru Amazonia. Rubrica Bioetică vorbește despre un miracol și două vieți.

Rubrica Suflet tânăr are în centru o provocare, aceea de a fi „influencer al lui Dumnezeu”, dar și un protector al mediului. La Universul familiei avem îndemnul de a ne aminti de speranță și iertare. Rubrica Minuni și sfinți prezintă „pilulele” miraculoase ale Sfântului Galvão. Rubrica Aniversare este dedicată aniversării a 35 de ani de episcopat ai ÎPS Ioan Robu, aniversare evidențiată prin mai multe mărturii ale unor colaboratori apropiați. Rubrica File de istorie relatează istoria unei statui din Catedrala Sfântul Iosif.

În paginile revistei se mai găsesc știri din țară, de la Vatican și din lume, anunțuri, idei pentru timpul liber. Lectură plăcută!

 

sdgdfhfjdj

Show Buttons
Hide Buttons