Revista Actualitatea creștină, a Arhidiecezei Romano-Catolice de București, se realiniază la actualitate și lansează, cu numărul din decembrie, o serie nouă. „La inaugurarea Anului Sfânt al Milostivirii, un An Jubiliar extraordinar,  declarăm și pentru Actualitatea creștină un jubileu extraordinar și o realiniem la actualitate”, se citeşte în mesajul redacţiei.

„Fiecare An Jubiliar în Biserică propune o redescoperire a esenței credinței noastre, un drum de bucurie în milostivirea lui Dumnezeu. Angajându-se să vă însoțească pe acest drum, Actualitatea creștină dorește să fie și un exemplu de înnoire și de redescoperire a esenței misiunii sale”, explică membrii redacţiei.

Într-un format nou și o ținută grafică deosebită și dinamică, cu un conținut reorganizat, îmbogățit și diversificat, noua revistă pune la dispoziția cititorilor știri, reportaje, aprofundări, interviuri, argumente de istorie și cultură, informații pentru timpul liber, curiozități.

Bucureștiul, Roma, Vaticanul, România, Europa, America, Asia, Africa… sunt mai aproape acum. Noua revistă aduce în casele cititorilor fapte şi gânduri, pilde şi modele ce deschid drumuri spre împlinire umană şi spirituală, după cum spunea ÎPS Ioan Robu în primul număr, acum aproape 27 de ani.

Sumarul complet al numărului din decembrie poate fi consultat aici. Abonamente la revista „Actualitatea creştină” se fac la Librăria „Sfântul Iosif”, str. G-ral Berthelot, nr. 19, 010164 – Bucureşti, sect. 1, tel. 021 2015457, email: libraria@arcb.ro. Persoană de contact: Petreş Tereza. Detalii privind costurile şi modalitatea de livrare, sunt disponibile pe site-ul revistei: www.actualitatea-crestina.ro .

Show Buttons
Hide Buttons